Missie en visie

Over onze missie

Met De Sprankelboom helpen we gezinnen, scholen en kleine familiebedrijven om beter om te gaan met verandering en hun draagvlak sterker te maken. We werken er samen aan dat onze klanten zich weer gelukkig voelen en praktische stappen zetten voor verandering in hun leven.

Na elke samenwerking kunnen ze net zoals een boom beter blijven staan ondanks de storm, zich dieper wortelen, de voeding krijgen om te groeien en voluit bloeien zonder in de schaduw te staan.

Bij elk individueel of groepstraject streven we er naar dat onze klanten meer rust en balans vinden zodat ze weer voluit kunnen gaan sprankelen in verbinding met zichzelf en in interactie met anderen.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Over onze visie

In onze maatschappij ervaren steeds meer gezinnen, scholen en kleine familiebedrijven de uitdagingen die gepaard gaan met veranderingen in hun (leef)wereld. Het is onze wens om mensen diepgaande inzichten en praktische tools aan te reiken waardoor ze beter kunnen omgaan met deze veranderingen en hindernissen op hun levenspad.

Bij De Sprankelboom geven we je een steuntje in de rug en maken we van dit levenspad een echt Sprankelpad waarbij je helemaal jezelf kan zijn. We bieden je een geborgen plek waarbij je volop de ruimte krijgt om te groeien en te bloeien.

Door je innerlijke wijsheid te ontdekken én samen te ontwikkelen zorgen we dat je veerkracht, draagkracht, levenskracht en daadkracht verhoogt waardoor je weer voluit kan gaan sprankelen. Want door in kracht te leven, kan je je (sprankelende) pracht nog veel meer beleven.

sterren-kleinBlijf met fonkelende ogen om je heen kijken
want daar waar je ‘t het minst verwacht
zitten de prachtigste schatten verborgen.
– Roald Dahl